Τα ενέσιμα υλικά είναι ένας εύκολος, αποτελεσματικός και ευέλικτος τρόπος για την ανόρθωση, τη σύσφιξη και την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου. Μπορούν να εξαλείψουν προσωρινά βαθιές ρυτίδες ή να καθυστερήσουν την εμφάνιση λεπτών ρυτίδων, τόσο σε ηλικιωμένους, όσο και σε νεότερους ασθενείς. Τα σημαντικά αυτά χαρακτηριστικά τους, καθιστούν τη βοτουλινική τοξίνη και το υαλουρονικό οξύ ίσως τις πιο δημοφιλείς ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες στη χώρα μας.

H πανδημία του κορονωϊού (CoViD-19) επηρέασε την καθημερινότητα μας και διαφοροποίησε κατά πολύ τους τρόπους των κοινωνικών επαφών, τις εκδηλώσεις αλλά και την παροχή υπηρεσιών από διάφορους κλάδους.

Η Πλαστική, Επανορθωτική & Αισθητική Χειρουργική είναι μία ιατρική χειρουργική ειδικότητα που ασχολείται τόσο με την αποκατάσταση βλαβών και ελλειμμάτων του δέρματος και των μαλακών μορίων, καθώς και με τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης των ασθενών.

Χρήσιμες Συμβουλές για την Επιλογή Πλαστικού Χειρούργου

Οι τεχνητές προθέσεις και τα ενθέματα που χρησιμοποιούνται στο ανθρώπινο σώμα ανήκουν στην κατηγορία των λεγόμενων ιατρικών εμφυτευμάτων ή προθέσεων.