Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΕΠΕΑΧ σε συνεργασία με το ερευνητικό πειραματικό κέντρο της ELPEN διοργανώνουν το 12o Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μικροχειρουργικής Βασικών Γνώσεων που θα διεξαχθεί στις 18-20 Σεπτεμβρίου 2013 στο ερευνητικό πειραματικό κέντρο της ELPEN.

Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η πρώτη επαφή ιατρών με τις τεχνικές της μικροχειρουργικής. Οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν το χειρουργικό μικροσκόπιο και θα μάθουν να το χρησιμοποιούν. Παράλληλα, θα γνωρίσουν τα εργαλεία της μικροχειρουργικής και θα μάθουν να τα χρησιμοποιούν. Θα δουν και θα χρησιμοποιήσουν ράμματα μικροχειρουργικής σε πρόπλασμα, αλλά και σε ζώντα οργανισμό (whistar rat).

Όλα τα προαναφερόμενα, θα τους βοηθήσουν συνολικά στην πορεία για να χρησιμοποιήσουν τις μικροχειρουργικές τεχνικές, όπου το κρίνουν αναγκαίο.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος (16 άτομα Max) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μαζί με την αίτησή σας παρακαλούμε να αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό σας. Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν είτε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε μέσω fax στο 210-7710116.

Δρ. Α. Μανδρέκας
Πρόεδρος ΕΕΠΕΑΧ

Δ. Μιχελάκης
Επιστημονικός Υπεύθυνος Σεμιναρίου

Το πρόγραμμα του 12oυ Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Μικροχειρουργικής Βασικών Γνώσεων

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα του 12oυ Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Μικροχειρουργικής Βασικών Γνώσεων (PDF)