Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, καλεί σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση όλα τα Τακτικά Μέλη της Εταιρείας.

Η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.00 στα γραφεία της Εταιρείας.

<pΣε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, μετά το πέρας του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.

Βάσει του άρθρου 18 του νέου καταστατικού, το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΠΕΑΧ www.hespras.gr, τα μέλη που επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου, για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πειθαρχικού Συμβουλίου, Ελεγκτές της Εταιρείας ή των Τμημάτων (Αισθητικής, Μικροχειρουργικής, Εγκαυμάτων, Ογκολογικής Πλαστικής Χειρουργικής, Πλαστικής Παίδων και συγγενών ανωμαλιών), θα πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως την υποψηφιότητα τους στον Πρόεδρο του Δ.Σ. από τη λήψη της παρούσης μέχρι και 11.10.2015 μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για να είναι έγκυρη η υποψηφιότητά του μέλους θα πρέπει να λάβουν επιβεβαιωτικό μήνυμα από τη γραμματεία.

Για τη θέση του Προέδρου και για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μπορούν να εκλεγούν τακτικά μέλη τα οποία έχουν εγγραφεί στην Εταιρεία από τριετίας τουλάχιστον.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα Μέλη που είναι οικονομικά ενήμερα μέχρι και το έτος 2015.

Για τυχόν απορίες για τις οικονομικές σας οφειλές μπορείτε να επικοινωνείτε στα γραφεία της εταιρείας τηλ. 210-7710116 Δευτέρα - Παρασκευή 9.00-17.00. (Τράπεζα Πειραιώς, Αρ. Λογ. 5045-074152-076, IBAN GR 15 0172 0450 0050 4507 4152 BIC: PIRBGRAA Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ).

Βάσει του άρθρου 14γ του καταστατικού, τα Μέλη που κωλύονται να παραστούν, μπορεί να αντιπροσωπευτούν από ένα άλλο Μέλος που εξουσιοδοτούν, με έγγραφο και επικυρωμένη την υπογραφή, είτε από τον γραμματεία του Νοσοκομείου, είτε από επίσημη Κρατική Αρχή, είτε από τον Ιατρικό Σύλλογο της περιοχής. Έκαστο τακτικό Μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα άλλο Μέλος με εξουσιοδότηση.

Επίσης, τα Μέλη που κωλύονται να παραστούν στην Γενική Συνέλευση, μπορούν να ψηφίσουν δια αλληλογραφίας με συστημένη επιστολή, η οποία το αργότερο την παραμονή των εκλογών (30.10.2015) πρέπει να βρίσκεται στα χέρια του Προέδρου.

Βάσει του νέου καταστατικού (Άρθρο 14δ) τα Τακτικά Μέλη πλέον έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ψηφοφορία, και με ηλεκτρονική ψήφο εφόσον το δηλώσουν εγγράφως αποστέλλοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση (15.10.2015)

Παρακαλούμε όπως τηρηθούν τα ανωτέρω για την εύρυθμη σωστή και γρήγορη διεξαγωγή εκλογών.

Σας εσωκλείουμε έγγραφο εξουσιοδότησης, δήλωση υποψηφιότητας με τις νέες αλλαγές, καθώς και δείγμα δήλωσης για συμμετοχή με ηλεκτρονική ψήφο. Τις δηλώσεις υποψηφιότητας μπορείτε να τις αποστείλετε με FAX στο 210-7710116 ή μέσω e-mail (scanned document) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μετά την αποστολή της υποψηφιότητάς σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα. Σε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση επικοινωνήστε άμεσα με τη γραμματεία στο τηλ 210-7710116.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  1. Διοικητικός Απολογισμός
  2. Οικονομικός Απολογισμός
  3. Έκθεση Ελεγκτών -έγκριση ισολογισμού- Απαλλαγή Δ.Σ.
  4. Ανακοινώσεις Προέδρου
  5. Αρχαιρεσίες

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Δ.Σ.,

Πρόεδρος
Δρ. Μιχαήλ Ταραμπέ

Γενικός Γραμματέας
Δρ. Παναγιώτης Μάνταλος

Συνημμένα Έγγραφα

Δήλωση για ηλεκτρονική ψηφοφορία 2015

Δήλωση υποψηφιότητας εκλογές 2015

Εξουσιοδότηση εκλογές 2015