Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ. σε συνεργασία με το ερευνητικό πειραματικό κέντρο της ELPEN διοργανώνουν το 18ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μικροχειρουργικής Βασικών Γνώσεων που θα διεξαχθεί στις 16-21 Νοεμβρίου 2020 στο ερευνητικό πειραματικό κέντρο της ELPEN.

Σκοπός του προγράμματος είναι  η πρώτη επαφή ιατρών με τις τεχνικές της μικροχειρουργικής. Οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν το χειρουργικό μικροσκόπιο και θα εξοικειωθούν με τη χρήση του. Παράλληλα, θα γνωρίσουν τα εργαλεία της μικροχειρουργικής και θα μάθουν να τα χρησιμοποιούν. Θα δουν και θα χρησιμοποιήσουν ράμματα μικροχειρουργικής σε πρόπλασμα, αλλά και σε ζώντα οργανισμό .

Όλα τα προαναφερόμενα,  θα τους βοηθήσουν συνολικά στην πορεία για να χρησιμοποιήσουν τις μικροχειρουργικές τεχνικές, όπου το κρίνουν αναγκαίο.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους 16-18 και 19-21 Νοεμβρίου 2020,  για περιορισμό του  αριθμού των συμμετεχόντων (εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών). Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση νέων οδηγιών από την Πολιτεία το σεμινάριο ενδέχεται να αναβληθεί.

Ο αριθμός των θέσεων είναι 20 άτομα  (10+10) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Μαζί με την αίτησή σας που θα βρείτε στα επισυναπτόμενα έγγραφα παρακαλούμε να αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό σας. Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να επιλέξετε την περίοδο (1η ή 2η) που σας ενδιαφέρει , αλλά για λόγους κατανομής , ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές για τις οποίες θα ενημερωθείτε εγκαίρως .

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή όλων , Εκπαιδευτών και Εκπαιδευομένων και την είσοδό τους στους χώρους του εργαστηρίου της ELPEN , είναι η προσκόμιση αρνητικού τεστ κορονοϊού 48-72 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Εφόσον θα γίνει δεκτή η αίτησή σας, θα λάβετε τις οδηγίες για τα μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν καθόλη την διαδικασία του Σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες .

Η ΕΕΠΕΑΧ , προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοιού, συνεχίζει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με διαδικτυακά μαθήματα , webinars, ημερίδες και σεμινάρια hands on με φυσική παρουσία .

 

Για όλες τις δραστηριότητες θα ενημερώνεστε εγκαίρως με newsletter.

Αίτηση ΣυμμετοχήςΗ. Αθανασόπουλος                                    Χ. Ασημομύτης

Πρόεδρος     Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.                      Επιστημονικός Υπεύθυνος Σεμιναρίου