Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της ΕΕΠΕΑΧ προς τους πλαστικούς χειρουργούς  η ΕΕΠΕΑΧ αποφάσισε τη λειτουργία της εξ αποστάσεως προβολής των εκπαιδευτικών μαθημάτων της ΕΕΠΕΑΧ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19

Κατά την αρχική φάση λειτουργίας της πλατφόρμας και όσον αφορά τα μηνιαία εκπαιδευτικά μαθήματα της Εταιρείας, με απόφαση του ΔΣ και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19 θα αποστέλλονται προσκλήσεις συμμετοχής μέσω e-mail σε όλα τα Πάρεδρα και Τακτικά της ΕΕΠΕΑΧ εντός και εκτός Αττικής.

Παρακαλούνται επίσης οι Διευθυντές των Κλινικών που χορηγούν ειδικότητα να ενημερώσουν όλους τους ειδικευόμενούς τους που δεν είναι πάρεδρα μέλη, προκειμένου να αποστείλουν και αυτοί αίτημα για πρόσκληση συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 102o εκπαιδευτικό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί στις 1.12.2020 και ώρα 18.00 και διοργανώνεται από το Τμήμα Αισθητικής παρακαλούμε να αποστείλουν αίτημα συμμετοχής μέσω e-mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 27η Νοεμβρίου 2020  προκειμένου να τους σταλεί η αντίστοιχη πρόσκληση στην οποία απαιτείται προεγγραφή.

Να σημειωθεί ότι προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στα Τακτικά και Πάρεδρα Μέλη της ΕΕΠΕΑΧ τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα κατά το τρέχον έτος και ότι λόγω του καθορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην πλατφόρμα (100 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο 102ο Εκπαιδευτικό Μάθημα με θέμα την Ρινοπλαστική θα συμμετέχει ο Πρόεδρος της International Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (ISAPS) (https://www.isaps.org) Prof. Nazim Cerkes,  ένας από τους πιο γνωστούς και έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς που ασχολείται με την ρινοπλαστική σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η διάρθρωση του μαθήματος είναι η ακόλουθη:

 

ΘΕΜΑ: Ρινοπλαστική

Συντονιστής: Ευάγγελος Κεραμίδας

 

  • Structural primary rhinoplasty; Nasal dorsum and septum surgery: Nazim Cerkes
  • Nasal Tip surgery: Nazim Cerkes
  • Secondary rhinoplasty Structural reconstruction: Nazim Cerkes
  • Ανατομία & Ιστορική Αναδρομή της Ρινοπλαστικής: Γιώργος Αραβανής
  • Σχεδιασμός & Προσπέλαση στην Ανοιχτή Ρινοπλαστική: Ευάγγελος Κεραμίδας
  • Τεχνικές Διόρθωσης Ακρορινίου: Ευάγγελος Κεραμίδας
  • Επιλέγοντας έναν ασφαλή δρόμο στη Ρινοπλαστική: Ηλίας Αθανασόπουλος

Οι προσκλήσεις θα είναι ατομικές και θα ελέγχεται η συμμετοχή ώστε να χορηγούνται τα μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στους δικαιούχους.

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων θα εξεταστεί εκ νέου από το ΔΣ η διαδικασία συμμετοχής στα μαθήματα.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Η. Αθανασόπουλος        Σ. Βούρτσης