Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ. σε συνεργασία με το ερευνητικό πειραματικό κέντρο της ELPEN διοργανώνουν το 18ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μικροχειρουργικής Βασικών Γνώσεων που θα διεξαχθεί στις 10-12 Νοεμβρίου 2021 στο ερευνητικό πειραματικό κέντρο της ELPEN.

Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η πρώτη επαφή ιατρών με τις τεχνικές της μικροχειρουργικής. Οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν το χειρουργικό μικροσκόπιο και θα μάθουν να το χρησιμοποιούν. Παράλληλα, θα γνωρίσουν τα εργαλεία της μικροχειρουργικής και θα μάθουν να τα χρησιμοποιούν. Θα δουν και θα χρησιμοποιήσουν ράμματα μικροχειρουργικής σε πρόπλασμα, αλλά και σε ζώντα οργανισμό .

Όλα τα προαναφερόμενα,  θα τους βοηθήσουν συνολικά στην πορεία για να χρησιμοποιήσουν τις μικροχειρουργικές τεχνικές, όπου το κρίνουν αναγκαίο.

Ο αριθμός των θέσεων είναι 20 άτομα Max και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αφού αξιολογηθούν οι αιτήσεις.

Μαζί με την αίτησή σας που θα βρείτε στα επισυναπτόμενα έγγραφα παρακαλούμε να αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό σας. Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Να σημειωθεί ότι λόγω της πανδημίας εφόσον θα γίνει δεκτή η αίτησή σας, θα πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας και πρόσβασης στο ερευνητικό κέντρο, τα οποία επισυνάπτονται.

Αίτηση Συμμετοχής

Οδηγίες

 

Με εκτίμηση,

 

Η. Αθανασόπουλος                                    Χ. Ασημομύτης

Πρόεδρος     Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.                      Επιστημονικός Υπεύθυνος Σεμιναρίου