Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της ΕΕΠΕΑΧ προς τους πλαστικούς χειρουργούς  η ΕΕΠΕΑΧ συνεχίζει τη λειτουργία της εξ αποστάσεως προβολής των εκπαιδευτικών μαθημάτων της ΕΕΠΕΑΧ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19

Στα πλαίσια  λειτουργίας της πλατφόρμας και όσον αφορά τα μηνιαία εκπαιδευτικά μαθήματα της Εταιρείας, με απόφαση του ΔΣ θα αποστέλλονται προσκλήσεις συμμετοχής μέσω e-mail σε όλα τα Πάρεδρα και Τακτικά της ΕΕΠΕΑΧ εντός και εκτός Αττικής.

Παρακαλούνται επίσης οι Διευθυντές των Κλινικών που χορηγούν ειδικότητα να ενημερώσουν όλους τους ειδικευόμενούς τους που δεν είναι πάρεδρα μέλη, προκειμένου να αποστείλουν και αυτοί αίτημα για πρόσκληση συμμετοχής.

 Συγκεκριμένα, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 129o εκπαιδευτικό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί στις 11.7.2023 και ώρα 18.00 παρακαλούμε να αποστείλουν αίτημα συμμετοχής μέσω e-mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 6η Ιουλίου 2023 προκειμένου να τους σταλεί η αντίστοιχη πρόσκληση στην οποία απαιτείται προεγγραφή.

 Να σημειωθεί ότι προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στα Τακτικά και Πάρεδρα Μέλη της ΕΕΠΕΑΧ τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα κατά το τρέχον έτος και ότι λόγω του καθορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην πλατφόρμα (100 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

 Η διάρθρωση του μαθήματος είναι η ακόλουθη:

 Θέμα: Αποκατάσταση Μαστού με αυτόλογους ιστούς: Ανατομία-Σχεδιασμός & ειδικά σημεία για την επιτυχή εκτέλεση και έκβαση

(Τμήμα Μικροχειρουργικής)

Συντονιστής: Χ. Ασημομύτης

  • Αποκατάσταση με ορθό κοιλιακό κρημνό (TRAM) και πλατύ ραχιαίο (LD)

Νίκος Καρμίρης

  • Αποκατάσταση με τον κρημνό των διατιτραινουσών της εν τω βάθει κάτω επιγαστρίου αρτηρίας (DIEP)

Σπύρος Βούρτσης

  • Αποκατάσταση με άλλους ελεύθερους κρημνούς διατιτραινουσών αρτηριων (SGAP-TUG-LAP)

Σταύρος Σαμαράς

  • Αποκατάσταση με τοπικούς κρημνούς διατιτραινουσών αρτηριών (TDAP-LTAD-LiCAP)

Χρήστος Ασημομύτης

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Η. Αθανασόπουλος        Σ. Βούρτσης