Τοποθεσία

Athens
Athens

114ο Εκπαιδευτικό Μάθημα της ΕΕΠΕΑΧ

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 18:00

Εκπαίδευση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε αρχικά να σας ευχηθούμε μια καλή και δημιουργική χρονιά!

Όπως ήδη γνωρίζετε, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της ΕΕΠΕΑΧ προς τους πλαστικούς χειρουργούς  η ΕΕΠΕΑΧ συνεχίζει τη λειτουργία της εξ αποστάσεως προβολής των εκπαιδευτικών μαθημάτων της ΕΕΠΕΑΧ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19

Στα πλαίσια  λειτουργίας της πλατφόρμας και όσον αφορά τα μηνιαία εκπαιδευτικά μαθήματα της Εταιρείας, με απόφαση του ΔΣ και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19 θα αποστέλλονται προσκλήσεις συμμετοχής μέσω e-mail σε όλα τα Πάρεδρα και Τακτικά της ΕΕΠΕΑΧ εντός και εκτός Αττικής.

Παρακαλούνται επίσης οι Διευθυντές των Κλινικών που χορηγούν ειδικότητα να ενημερώσουν όλους τους ειδικευόμενούς τους που δεν είναι πάρεδρα μέλη, προκειμένου να αποστείλουν και αυτοί αίτημα για πρόσκληση συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 114o εκπαιδευτικό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί στις 11.1.2022 και ώρα 18.00 παρακαλούμε να αποστείλουν αίτημα συμμετοχής μέσω e-mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 7η Ιανουαρίου 2022  προκειμένου να τους σταλεί η αντίστοιχη πρόσκληση στην οποία απαιτείται προεγγραφή.

Να σημειωθεί ότι προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στα Τακτικά και Πάρεδρα Μέλη της ΕΕΠΕΑΧ τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα κατά το τρέχον έτος και ότι λόγω του καθορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην πλατφόρμα (100 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Η διάρθρωση του μαθήματος είναι η ακόλουθη:

ΘΕΜΑ:  Γενικά Στοιχεία Α΄

Συντονιστής: Χρήστος Ασημομύτης ,Μέλος ΔΣ Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ. - Υπεύθυνος Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Συγκατάθεση-Δήλωση συναίνεσης: Περικλής Φόρογλου, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Φωτοτεκμηρίωση-Αρχειοθέτηση: Ειρήνη Γκαμάτση, Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.

Ηθική - δεοντολογία : Αικατερίνη Σακελλαρίου, Πλαστικός Χειρουργός MD PhD

Διαφήμιση : Ηλίας Αθανασόπουλος, Πρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.

Ιατρονομικά : Ηλίας Αθανασόπουλος, Πρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Η. Αθανασόπουλος        Σ. Βούρτσης