Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της ΕΕΠΕΑΧ προς τους πλαστικούς χειρουργούς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας της εξ αποστάσεως προβολής των εκπαιδευτικών μαθημάτων της ΕΕΠΕΑΧ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom.

Κατά την αρχική φάση λειτουργίας της πλατφόρμας και όσον αφορά τα μηνιαία εκπαιδευτικά μαθήματα της Εταιρείας, με απόφαση του ΔΣ και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19 θα αποστέλλονται προσκλήσεις συμμετοχής μέσω e-mail σε όλα τα Πάρεδρα και Τακτικά της ΕΕΠΕΑΧ εντός και εκτός Αττικής.

Παρακαλούνται επίσης οι Διευθυντές των Κλινικών που χορηγούν ειδικότητα να ενημερώσουν όλους τους ειδικευόμενούς τους που δεν είναι πάρεδρα μέλη, προκειμένου να αποστείλουν και αυτοί αίτημα για πρόσκληση συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 95εκπαιδευτικό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί στις 28.4.2020 και ώρα 18.00 και διοργανώνεται από το Τμήμα Μικροχειρουργικής παρακαλούμε να αποστείλουν αίτημα συμμετοχής μέσω e-mail plastiki@otenet.gr ή info@hespras.gr μέχρι τις 24 Απριλίου 2020  προκειμένου να τους σταλεί η αντίστοιχη πρόσκληση.

Να σημειωθεί ότι λόγω του καθορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην πλατφόρμα (100 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η διάρθρωση του μαθήματος είναι η ακόλουθη:

  1. Κρημνός της Διατιτρώσας της Εν τω Βάθει Κάτω Επιγαστρίου Αρτηρίας (DIEP). Ανατομία , σχεδιασμός και ειδικά σημεία για την επιτυχή έγερση και τοποθέτησή του. Βούρτσης Σπυρίδων
  2. Κρημνοί Διατιτραινουσών στην Αυτόλογη Αποκατάσταση του Μαστού. SGAP, TUG, LAP, TDAP/L-TAP/LiCAP. Κωνσταντίνος Μπενετάτος
  3. Χειρουργική Αποκατάσταση Λεμφοιδήματος.  Δημήτριος Διονυσίου

Οι προσκλήσεις θα είναι ατομικές και θα ελέγχεται η συμμετοχή ώστε να χορηγούνται τα μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στους δικαιούχους. Στο επισυναπτόμενο έγγραφο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την πλατφόρμα zoom καθώς και  αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο επικείμενο μάθημα.

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων θα εξεταστεί εκ νέου από το ΔΣ η διαδικασία συμμετοχής στα μαθήματα.

Τι είναι το Zoom

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η. Αθανασόπουλος        Σ. Βούρτσης