Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της ΕΕΠΕΑΧ προς τους πλαστικούς χειρουργούς  η ΕΕΠΕΑΧ αποφάσισε τη λειτουργία της εξ αποστάσεως προβολής των εκπαιδευτικών μαθημάτων της ΕΕΠΕΑΧ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19


Κατά την αρχική φάση λειτουργίας της πλατφόρμας και όσον αφορά τα μηνιαία εκπαιδευτικά μαθήματα της Εταιρείας, με απόφαση του ΔΣ και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19 θα αποστέλλονται προσκλήσεις συμμετοχής μέσω e-mail σε όλα τα Πάρεδρα και Τακτικά της ΕΕΠΕΑΧ εντός και εκτός Αττικής.

Παρακαλούνται επίσης οι Διευθυντές των Κλινικών που χορηγούν ειδικότητα να ενημερώσουν όλους τους ειδικευόμενούς τους που δεν είναι πάρεδρα μέλη, προκειμένου να αποστείλουν και αυτοί αίτημα για πρόσκληση συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 96o εκπαιδευτικό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί στις 26.5.2020 και ώρα 18.00 και διοργανώνεται από το Τμήμα Εγκαυμάτων παρακαλούμε να αποστείλουν αίτημα συμμετοχής μέσω e-mail στα plastiki@otenet.gr ή info@hespras.gr μέχρι τις 22 Μαίου 2020 προκειμένου να τους σταλεί η αντίστοιχη πρόσκληση.

Να σημειωθεί ότι λόγω του καθορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην πλατφόρμα (100 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η διάρθρωση του μαθήματος είναι η ακόλουθη:

•    Εισπνευστικό Έγκαυμα: Π. Παναγιώτου - Σταματίνα Στρατούλη
•    Συντηρητική Αντιμετώπιση Εγκαυματικού Τραύματος: Ε. Γκαμάτση
•    Θρέψη Εγκαυματία:  Σ.Παπαδοπούλου


Οι προσκλήσεις θα είναι ατομικές και θα ελέγχεται η συμμετοχή ώστε να χορηγούνται τα μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στους δικαιούχους. Στο επισυναπτόμενο έγγραφο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την πλατφόρμα zoom καθώς και  αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο επικείμενο μάθημα.

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων θα εξεταστεί εκ νέου από το ΔΣ η διαδικασία συμμετοχής στα μαθήματα.

Τι είναι το Zoom

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η. Αθανασόπουλος        Σ. Βούρτσης