Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της ΕΕΠΕΑΧ προς τους πλαστικούς χειρουργούς  η ΕΕΠΕΑΧ αποφάσισε τη λειτουργία της εξ αποστάσεως προβολής των εκπαιδευτικών μαθημάτων της ΕΕΠΕΑΧ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19

Κατά την αρχική φάση λειτουργίας της πλατφόρμας και όσον αφορά τα μηνιαία εκπαιδευτικά μαθήματα της Εταιρείας, με απόφαση του ΔΣ και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19 θα αποστέλλονται προσκλήσεις συμμετοχής μέσω e-mail σε όλα τα Πάρεδρα και Τακτικά της ΕΕΠΕΑΧ εντός και εκτός Αττικής.

Παρακαλούνται επίσης οι Διευθυντές των Κλινικών που χορηγούν ειδικότητα να ενημερώσουν όλους τους ειδικευόμενούς τους που δεν είναι πάρεδρα μέλη, προκειμένου να αποστείλουν και αυτοί αίτημα για πρόσκληση συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 98o εκπαιδευτικό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί στις 7.7.2020 και ώρα 18.00 και διοργανώνεται από το Τμήμα Αισθητικής παρακαλούμε να αποστείλουν αίτημα συμμετοχής μέσω e-mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 2 Ιουλίου  2020  προκειμένου να τους σταλεί η αντίστοιχη πρόσκληση στην οποία απαιτείται προεγγραφή.

Να σημειωθεί ότι λόγω του καθορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην πλατφόρμα (100 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Η διάρθρωση του μαθήματος είναι η ακόλουθη: 

  • Εφαρμοσμένη ανατομία στη Ρυτιδοπλαστική (Face lift): Μ. Χατζηπιέρας
  • Ρυτιδοπλαστική (Face lift): Χειρουργικά βήματα και η σημασία τους για την επιτυχή έκβαση της επέμβασης: Π. Κοντοές
  • Εκτεταμένο V- MACS Ρυτιδοπλαστικής (Face lift): Ε. Κεραμίδας
  • Ρυτιδοπλαστική (Face lift) 40 χρόνια εμπειρίας: Α. Φουστάνος
  • Διαφορετικές τεχνικές για την ανάσπαση και χρήση του SMAS στην επέμβαση της Ρυτιδοπλαστικής (Face lift): Π. Κοντοές
  • Επιπλοκές Ρυτιδοπλαστικής  (Face lift): Α.Σαράφης
  • Σχολιασμός: Α. Φουστάνος, Π. Κοντοές, Ε. Κεραμίδας


Οι προσκλήσεις θα είναι ατομικές και θα ελέγχεται η συμμετοχή ώστε να χορηγούνται τα μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στους δικαιούχους. Στο επισυναπτόμενο έγγραφο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την πλατφόρμα zoom καθώς και  αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο επικείμενο μάθημα.

 

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων θα εξεταστεί εκ νέου από το ΔΣ η διαδικασία συμμετοχής στα μαθήματα.

Τι είναι το Zoom

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η. Αθανασόπουλος        Σ. Βούρτσης